Duurzaam winkelen? Dat doe je met... een plastic zak | Binnenland | Telegraaf.nl

2021-11-04 10:33:35 By : Ms. Angela Lu

Het beste van De Telegraaf

Amsterdam - Sinds 2016 mogen we in Nederlandse supermarkten geen gratis wegwerp plastic zakjes meer gebruiken. Winkels en klanten schakelden over naar herbruikbare tassen zoals papieren zakken, katoenen totebags of een trolley. Het Belgische Test Aankoop onderzocht de milieuvriendelijkheid van deze alternatieven, en er kwam een ​​​​verrassende winnaar uit de bus: een plastic tas.

Het kabinet kijkt naar de optie om in de geselecteerde regio's coronapas te vragen voor toegang tot niet-essentiële winkels (zoals kleding- en meubelzaken) en plekken als pretparken en dierentuinen. Het is nog niet besloten „of en hoe” het coronatoegangsbewijs breder wordt ingezet. Dat moet ook nog besp...

Gaat de nieuwe zaak Daniel Křetínský voor het krijgen van elkaar wat betreft het Belgische Bpost vijf jaar geleden niet? De groot aandeelhouder van PostNL zou zinnen op een overname van de Nederlandse posterijen door de Britse Royal Mail, waar hij met zijn Vesa Holding ook de groot aandeelhouder is.

Isabelle Don Griot (36) was er vroeger van overtuigd dat ze jong moeder zou worden, maar haar relatie strandde en het leven liep anders dan gedacht. Op haar 30e kreeg ze een maagverkleinende operatie. Dit werd er niet alleen voor dat Isabelle er anders uit ging zien, maar ook dat ze anders over za...

De 41-jarige Hajir Hajji volgt Sander van der Laan op en gaat leiding geven aan discountwinkelketen Action. Zij begon 24 jaar geleden als winkelmedewerker bij het bedrijf en was toen onder meer vakkenvuller en kassière. Hajji is sinds 2011 lid van de directie.

Overvallen op telecomwinkels uit die mobiele telefoons, en gezamenlijk besloten in heel Nederland Vodafone te verwijderen uit hun winkels. Dat hebben de drie grootste telecomaanbieders van Nederland maandag aangekondigd.

Ben jij een onvervalste sneakerfan? Nou, dan ben je zeker niet de enige. De 'gymp' is al een tijdje razend populair. Nu zijn er van die exemplaren die eigenlijk te mooi zijn om aan te trekken. Komt dat zelfs goed uit. Wil je kun je ook niet aangetrokken!

Travelin' Water- en Winddichte Jas

Travelin' Water- en Winddichte Jas