Levenloos lichaam uit het water gehaald in de Gentse binnens... (Gent) - Het Nieuwsblad

2021-11-04 10:32:50 By : Mr. Fisher he

Aan de Ajuinlei in de Gentse binnenstad werd woensdagochtend het lichaam van een 87-jarige vrouw uit het water gehaald. Er werd bedoeld om haar te reanimeren, maar de vrouw vond ter plaatse. Het parket van Oost-Vlaanderen biedt een wetsgeneesheer aan.

Het lichaam werd woensdagochtend uit het water aan de Ajuinlei gehaald door de brandweer. Een man die puin aan het vissen was, lichaam van een vrouw. “De persoon leven nog toen ze in het water gevonden werd. Er werd op de kade nog korteling haar te reanimeren, maar de vrouw vond ter plaatse”, laat de Gentse politie weten.

De politie en parket hebben ter plaatse om de kennis te nemen om te doen. Daarom werden de Ajuinlei enkele uren afgesloten voor alle verkeer. De identiteit van het slachtoffer was lange tijd gebaseerd op ze geen papieren op zak had. Tegen woensdagavond kwam het parket met een mededeling dat het slachtoffer een 87-jarige vrouw uit Gent is.

Er werd door het parket van Oost-Vlaanderen een wetsgeneesheer aangesteld die een uitwendige schouwing van het lichaam. Daaruit bleek dat er geen tussenkomst van derden was bij het incident. Het gaat dus om een ​​geval waarbij de vrouw in het water gevallen is van een wanhoopsdaad. Dat wordt momenteel nog verder onderzocht door het parket van Oost-Vlaanderen.

Wil jij toegang tot alle artikelen van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

Het stadsbestuur van Gent maakt 150.000 euro subsidies per jaar vrij om extra fietsdeelsystemen aan te trekken. Deelsteps- en scooters blijven verboden.

De diensten van de Stad Gent hebben een videocampagne om bedrijven en nieuwe te testen. In de campagne specifieke Gent zich zonder blozen de 'technologiehoofdstad van Europa'.

Is de trend van vuil, vuiler, vuilst eindelijk doorbroken in Gent? Een nieuw rapport van Ivago toont voor het eerst in lange tijd hoopgevende bestanden in de strijd tegen sluikstorten. een …

Vroeger kocht je er worsten, koteletten en andere fijne vleeswaren, nu smeerkaas. De voormalige slagerij Agnes in de Brugsepoortstraat is voor een maand omgebouwd tot 'Annie's …

1971 was een scharnierjaar in Gent. Daarom kijkt De Gentenaar wat er toen, vandaag 50 jaar geleden, in onze krant stond. Zondag 7 november 1971 de Gentenaars naar de stembus. Het zou een …

Greta Thunberg en Joe Biden krijgen Gents gezelschap in Glasgow. Schepen van Klimaat Tine Heyse (Groen) is naar Schotland afgereisd. “Met de trein, uiteraard.”

Mouslim Abubakarov blijft voortvluchtig. De 40-jarige Rus ontsnapte deze zomer via een heftruck uit de Nieuwewandeling. Drie maanden later is er geen spoor van Aboubakarov.

In de Superleague staat AA Gent voor een nieuwe hoogdag.

Een test van een installatie in de Sint-Niklaaskerk voor het Lichtfestival verzorgd woensdagavond zelfs voor opschudding. Op sociale media verschenen plots paniekerige berichten dat de kerk in brand …

De koren Furiant en Koriolis – beiden uit Gent – ​​behaalden samen met drie gouden medailles op de World Choir Games. Die internationale wedstrijd brengt de beste koren ter wereld deze week samen in …

Cambio, Dégage, Green Mobility, Partago ... Wie in Gent een deelauto wil nemen, heeft mogelijk wat opties. Daar komt er nog niet bij: niet die niet per kilometer, maar per …